paasmiddag

Vanmiddag paasmiddag gehad bij mij in de flat in de Molenhoek. Samen met wat ouderen mensen hier in de flat en met heel wat kinderen van gezinnen met een minima inkomen.
Na eerst paasmandjes versiert te hebben mochten de kinderen de verstopte eieren in onze flat gaan zoeken.
Op 5 na waren ze allemaal gevonden. Waarschijnlijk opgesnoept door de oudere mensen hier. Nadat alle eieren eerlijk verdeeld waren stond daar de frietboer met de friet en de snacks.

Rond 18.00 uur kregen alle kinderen nog een heerlijke paashaas mee. We hopen dat iedereen maar vooral de kinderen een leuke middag hebben gehad