Monique

Ik ben Monique, 55 jaar jong en vrijwilligster bij Marions ruilhoekje.
En dan word er gevraagd of ik een stukje wil schrijven over "waarom ik vrijwilligster ben bij Stichting MariTon."
Nou...simpel;
  1. door Marion en Ton, de meest geweldige, lieve, geduldige, sociale en gastvrije mensen die er bestaan.
  2. heel toevallig, een paar keer ruilen en een "klik" hebben. Dus toen Marion mij vroeg of ik een paar uurtjes in de week kon helpen leek me dat super gezellig en leuk om te doen.
  3. staat het laatst maar moet misschien wel op 1, het leren kennen van zo veel geweldige mensen en hun verhalen horen.
    De pech, ellende enz. dat hun is overkomen en hoe je dan kunt helpen. Soms door te luisteren, soms een noodpakket maken, soms een verjaardag regelen. Maar ook vader en moederdag, kerst, sinterklaas.
Het is gezellig en leuk om te doen samen met de andere vrijwilligsters.