Ingrid r

Ook ik zal me even voorstellen aan jullie:

Ik ben Ingrid, 48 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben 25 jaar werkzaam geweest in de zorgsector, maar sinds een aantal jaar zit ik thuis wegens omstandigheden. Daardoor was ik genoodzaakt om vorig jaar bij Stichting Mariton aan te kloppen voor hulp.

Ik wérd geholpen en het voelde als een warme deken! Op dat moment zat Marion omhoog met het aantal vrijwilligers, want het werk werd meer en er waren te weinig handjes. Ik heb aangeboden om mee te willen helpen als vrijwilliger en na een gesprek met Ton en Marion mocht ik aan de slag.

Tot op de dag van vandaag doe ik dat met veel plezier!

Groetjes,

Ingrid