Chantale Boumans

Mijn naam is Chantalle, 50 jaar geregistreerd partner en moeder van een dochter van 17.

Ik kwam al geregeld bij Marion en Ton om spullen die ik niet meer nodig had te brengen of om iets op te halen (ruil).
Laatst vroeg Marion mij of ik tijd en zin had om een paar weekjes een aantal uurtjes te helpen ivm te weinig vrijwilligers en zieke of herstellende vrijwilligers.
Daar hoefde ik uiteraard niet over na te denken en zei volmondig natuurlijk kom ik helpen.
Zoals het er nu uitziet blijf ik wel langer helpen dan een aantal weken want t is niet alleen dankbaar werk maar ook nog eens voor een goed doel.

Want zeg nou zelf wat is er nu mooier dan je medemens te helpen waar het kan en hun een glimlach op het gezicht te bezorgen.

groetjes,

Chantalle