Vader en moederdag was weer zeer geslaagd

Vele cadeaus zijn uitgezocht en feestelijk ingepakt.

De kinderen kregen ranja en een lekkere lolly en de meest ouders zaten op het terras met een kop koffie. 25 kinderen waren aanwezig.
Voor 2 kinderen hebben we zelf een cadeau uitgezocht omdat ze niet konden komen en 3 kinderen zijn door ziekte afgemeld. Ik wil Mikey Van de Sande, Eric van der Horst en Amanda Pennings van Brasserie Onder Ons bedanken voor de geweldige gastvrijheid.

Het was weer fantastisch geregeld. We hopen dat alle kinderen en ouders een leuke gezellige vader en moederdag hadden.