Basisschool de Leydraad in Cromvoirt schenken aan Stichting MariTon

Vanmorgen naar Basisschool de Leydraad in Cromvoirt geweest. Daar was ik natuurlijk al geweest om uit te leggen wat wij als Stichting doen om gezinnen met een minima inkomen te helpen.
Omdat de 6 communiekantjes Stichting MariTon als goed doel hadden gekozen werd vanochtend het geschonken bedrag bekent gemaakt. Wat hebben ze hun best gedaan.
Zelfs van hun gekregen communiecentjes werd gedoneerd. Ik ben ontzettend trots op groep 3/4 van de Leijdraad en wil alle kinderen en Juf ontzettend bedanken voor hun inzet en het prachtige bedrag van 148,15.

Super super dank je wel.